Čistog srca optimisti nudili zagrljaje

 

Članovi Omladinskog humanitarnog udruženja „Čisto Srce“ Prijedor i Omladinske organizacije „Optimisti2004“ iz Kozarca u petak  su organizovali akciju „dijeljenja“ besplatnih zagrljaja.

Dvadesetak mladih se oko podneva okupilo na trgu ispred „Patrije“ odakle su krenuli šetališnom zonom i još nekim gradskim ulicama sa željom da „podijele“ što više besplatnih zagrljaja svojim sugrađanima.

Prema riječima Branke Kajiš, jednog od organizatora, akcija je u potpunosti uspjela a brojni Prijedorčani rado su prihvatali zagrljaje mladih ljudi.

„Cilj ove akcije bio je da pokažemo ljudima da jedan zagrljaj za nas je nešto malo dok nekome znači mnogo. Željeli smo da pokažemo da se trebamo držati zajedno u svim nedaćama ovog današnjeg života i da pokažemo svima da je nama mladima stalo i da želimo promjene. Nebitno ko smo i šta smo, zagrljajem možemo pokazati da nam je stalo do drugih kao do nas samih, da pružimo ljubavi koja se veoma malo pruža u današnje vrijeme. Želimo onome ko je drugačiji da pokažemo da pripada ovom gradu i ovim judima“, dodala je Branka Kajiš.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.