Zajedno u bolje sutra

Zajedno u bolje sutra

 

Poštovani sugrađani,

U ime Stranke Demokratske Akcije Kozarac i u svoje lično ime zahvaljujem se na ukazanom povjerenju koje ste nam dali na lokalnim Izborima 2012. Grada Prijedora.

Posebno se zahvaljujem glasačima, kako u Kozarcu tako i u dijaspori, članovima Izbornog štaba, kandidatima, simpatizerima, predstavnicima medija  Kozarac.ba i  Kozarac-Mutnik.be na izvještavanju sa naših skupova, potpori koji su nam dali u objektivnom izvještavanju u toku predizborne kampanje.

Povjerenje koje ste nam dali, bit će za nas obaveza i stajat ćemo vam na raspolaganju u svim vašim zahtjevima.

Naš cilj je da popravimo odnose, kao prvo između nas i po tome ćemo biti prepoznatljivi, jer boljih ljudi nema kao što su naši Kozarćani. Naša sloga i jedinstvo za kojim žudimo su preduslov za riješavanje nagomilanih problema..

Smatramo da Kevljani, Kozaruša, Kamičani, Trnopolje, Kozarac, Čejreci, Čela, Ljubija, Hambarine, Bišćani, Rizvanovići, Čarakovo, Zecovi, Grad i prigradska naselja imat će u nama prvo odgovrne ljude, ponosni na ono što jesmo i svjesne gdje se nalazimo, te ćemo sve učinuti da poboljšamo poziciju Bošnjaka na njihovim topracima, a isto tako očekujem da ćete se uključiti u borbu za bolji prosperitet na ovim područjima

Još jednom hvala na ukazanom povjerenju i maksuz selam

Predsjednik Mjesnog odbora SDA Kozarac
Bešić Neđad

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.