Odličan tok priprema

Počeo je pripremni dio u FK Bratstvu. Naši momci veoma intenzivno treniraju i obavljaju svoje zadatke pred početak drugog dijela sezone.

Pripremni dio vodi Amir Kararic, prijašni igrač i trener FK Bratsva a sada trener naših sugradjana FK Trnopolja. Pripreme su počele 22. marta uz prozivku naših igrača i dolazak pojačanja,koji su uvijek dobrodošli u naš klub,a to su:

Huskić Edin–Golman–broj 20
Huskić Zlatan–Golman–broj 1
Nišević Boris–Napadač–broj 7
Džonlagić Adnan–Napadač–broj 18
Nuhagić Nadir–Sredina–broj 16

Huskić Zlatan, Huskic Edin i Nišević Boris su igrači koji su i prije nastupali za FK Bratstvo,dok Adnan i Nadir prvi put nastupaju za naš klub.

Ostale profile, pozicije i brojeve igrača objavićemo pred početak druge polusezone gdje ćemo objaviti i kompletan kalendar za nastavak takmičenja.

Poslije veoma napornog treninga u sali osnovne škole u Kozarcu kojoj ovom prilikom iskazujemo zahvalnost na iznajmljivanju, naši momci su dobili dan odmoru poslije kojeg su izašli na teren, koji su članovi uprave uspjeli izvaljati zahvaljujuči pogodnim vremeskim uslovima i svojim zalaganjem.

U velikom broju i jakom željom za igrom naši momci su jucer odradili posljednji trening pred prvu prijateljsku utakmicu koja se danas igra protiv Juniora Rudara iz prijedora.

Poželimo sreću i dobru igru našim momcima u prvom dvoboju ove godine i da ako Bog da dodju i do svoje prve pobjede.

(Semir M. fkbratstvo.com)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.