Otvoreno pismo idiotu Mevlidu

Otvoreno pismo idiotu Mevlidu

Iako znam da u pritvorskim jedinicama ne printaju tekstove sa dnevnika99 i dijele pritvorenicima da čitaju, ipak ću napisati otvoreno pismo praznoglavom mladiću imena Mevlid Jašarević, to vam je onaj radikalni islamista što je kalašnjikovom šarao po američkoj ambasadi u Sarajevu.

Mevlide, idiote

Odlučih da ti napišem pismo jer ne vidim razloga kako bih drugačije mogao ispoljiti svoju vlastitu frustraciju pojavom tebe, magarca i tvojih današnjih nedjela.

Shvatam da si mlad, shvatam da si skučenih mentalnih sposobnosti, ali uzeti pušku i besciljno pucati po ambasadi ugrožavajući živote nedužnih ljudi, slučajnih prolaznika, ali i radnika ambasade, e to ne kontam.

Jednog si i ranio, teško. Junačino, ranio si čovjeka koji možda ima porodicu, koji možda školuje djecu, planira možda brak, možda je gej, možda strejt, ali nikako nije dio globalne nepravde i zavjere pod kojom ti, kretenu nađe razlog da pucaš po ambasadi.

Ti si kriv zato što ću od sad, pa dok me ima, slušati Aleksandra Džombića, Rajka Vasića, Dušanku Majkić, Slavuja, Čovića, Dodika jebote kako zavijaju nad najezdom vehabija i osmanlija na njihove miroljubive kršćanske živote.

Da, da. Ti si kriv, a ko god poznaje ove nabrojane spodobe, zna da smo pošteno najebali i to zbog tebe!

Činiš zločin koji se ionako stavlja na teret svim muslimanima ovoga svijeta. Dok je Bosne, tvoj će lik i djelo krasiti sve antiterorističke pamflete i okrugle stolove. Zbog tebe će sad svako imati pravo da upire prstom u svakog muslimana, Bošnjaka.

Ko god pusti bradicu i klekne pred Allahom postaće meta svih onih kojima si ti danas dao krila, kretenu jedan!

Dok ti pišem ovo pismo redaju se reakcije na ovu tvoju glupost i to me čini još ljućim i gorčim. Pa daj mi molim te objasni šta je ovo sve trebalo da znači?! Kakav je bio plan? Jesil ti stvarno mislio da ćeš sa puškom i dvije bombe napraviti neku štetu najosiguranijem objektu u državi? Na trenutak zaboravih da si totalni idiot, izvini, pa naravno da si mislio!

To što si iz Novog Pazara daje priči skroz drugu sliku. Očekujem priče o agresivnom muftiji Zukorliću, težnjama reisa Cerića za političkim prostorom u Srbiji, najezda vehabija kroz Kosovo, jug Srbije u Bosnu i Hercegovinu, a to baš i nisam želio kad sam jutros ustao iz kreveta.

Ima ova zemlja problema i pored tebe, to si trebao da znaš i da budeš malo manje kreten nego što si ispao na kraju. Bilans stanja danas je da si ostao bez šaržera metaka, ranio si čovjeka zašto ćeš odgovarati, dobio si metak u guzicu i gulićeš maksimalnu kaznu jer će se svi htjeti dodvoriti amerima i ti ćeš biti osuđen maksimalno, za primjer drugima.

Truhni u zatvoru, jer si protiv ove zemlje učinio više nego svi njeni neprijatelji ikada!

Dobar plan, svaka ti čast.

Allah imanet

(by Mirza Čatibušić ; Dnevnik99)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.