Redovan sastanak Uprave FK Bratstvo

Danas je odrzan redovan sastanak Uprave Fudbalskog kluba Bratstvo, na kojem se razgovaralo o trenutnoj situaciji kao i daljnim aktivnostima.

Na zalost, nase FK Bratstvo nije uspjelo da se odrzi u Regionalnoj ligi RS-Zapad, te tako preslo u nizi rank takmicenja, sto je u jednu ruku razocaralo mnoge, medjutim ako pogledamo cjelokupnu situaciju, mozemo reci da je ovo u neku ruku i dobro da napravimo novu strategiju razvoja ovoga naseg sportskog kolektiva koji ove godine, bezobzira na neuspjeh u takmicenju, slavi 80 godina svoga postojanja, sto svakako treba na dostojanstven nacin obiljeziti i proslaviti.

Pred Upravu kluba stavili su se mnogi zadaci i bice potrebno dosta zalaganja i podrske da se napravi strategija po kojoj bi se trebalo raditi na stvaranju vlastitog igrackog potencijala, uz dobrog i skolovanog trenera, kao i na rjesavanju problema oko terena FK Bratstva.

Uprava je danas izlozila igracima trenutnu situaciju te ima dala vremena da razmisle u slucaju da zele da napuste klub i da dobiju ispisnicu.

Od konkretnih daljnjih planova jesu svakako organizacija sportskih desavanja tokom manifestacije "Dani Kozarca", gdje ce se zajedno sa nasim Feridom-Lekom, koji vec godinama organizuje susret Bratstvo-Dijaspora, gledati da se taj dan (25.juli) obogati sa jos sadrzaja kako bi se obiljezila 80godisnjica kluba.

Drugi dogadjaj jesu turniri u malom nogometu, na skolskom igralistu od 29.-31. jula koji ce ujedno biti prilika da se okupimo i zabavimo a ujedno i zajedno planiramo kuda i kako dalje sa FK Bratstvom…

Uprava se iskreno nada da ce nase FK Bratstvo uspjeti da vrati svoju zasluzenu popularnost kod Kozarcana te da cemo ga zajednickim snagama odrzati i ojacati.

I ovom prilikom clanovi Uprave FK Bratstva se iskreno zahvaljuju svima koji su do sada podrzavali i pomagali nas klub…

Najavljen je slijedeci sastanak u naredni cetvrtak kako bi se nastavilo dalje sa planiranjem spomenutih dogadjaja.

 

 

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.