Izvršio samoubistvo iz pištolja

Sedamdesetdvogodišnji Mirko Gaćeša iz Knežice kod Kozarske Dubice, izvršio je jutros samoubistvom pucnjem iz pištolja na balkonu Doma penzionera u Prijedoru gdje je na lični zahtjev boravio posljednjih godinu dana.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka potvrđeno je da je ovo samoubistvo prijavljeno Policijskoj stanici Prijedor u 8.00 časova, te da je Gaćešu pronašla radnica Doma penzionera.

 

Pretpostavlja se da je samoubistvo izvršeno jutros oko 6.00 časova kada se čuo pucanj.

Istragom će biti utvrđeno čiji je pištolj.

Direktor prijedorskog Doma penzionera Adnan Pašalić izjavio je novinarima da je osoblje i stanare ove ustanove potreslo i iznenadilo saznanje o tome da se Gaćeša ubio.

Prema Pašalićevim riječima, Gaćeša je bio društven, uredan i vitalan čovjek i iz njegovog ponašanja se nije moglo naslutiti da će dići ruku na sebe.

Na pitanje novinara o pištolju koji je starac imao, Pašalić je naveo  da je Dom penzionera ustanova otvorenog tipa i da ne kontrolišu stanare, te da očekuje da će  istraga utvrditi odakle mu pištolj.

Direktor prijedorskog Doma penzionera Adnan Pašalić je napomenuo da osoblje svakodnevno uređuje sobe i stvari stanara, ali da nisu ništa primjetili.

(Avaz)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.