Rasadnik Cempresa Custic

Rasadnik Čempresa Čustić

Rasadnik Cempresa Custic

 

Kada se u Kozarcu spomenu čempresi neminovno se odmah u vezi sa istima dovodi naš Sabit Čustić. To nam govori da Sabit odrađuje veoma dobar posao stoga smo se odlučili izvršiti jedanu neformalnu posjetu ovom uspješnom kozaračkom poduzetnika da vidimo kakvo je stanje na terenu.

Odma po dolazku u dvorište u oči nam upada ljepo sređeno dvorište sa raznim biljima i fontanama pravi mali biotop. Sabit je dobro shvatio na koji način se pravi reklama a bolja od njegovog dvorišta mu sigurno i netreba.

U svojih 10 godina postojanja rasadnika,  Sabit je razvio carstvo različitih biljaka za koje večinom sigurno niste ni čuli. Na 23 dunuma zemlje posjeduje oko 23 000 sadnica a za ovu godinu kako kaže ima u  planu proširenje na 50 dunuma te stime ne samo proširiti postoječi asortiman nego i stvoriti nova radna mjesta mimo več pet uposlenih što trenutno ima.

Sabit u svoju ponudu uvrstava kompletnu uslugu, od projekta, preko prevoza bilja, do izvođenja radova po sopstvenom i vašem planu.

Uređenje zelenih površina, poslovnih i stambenih objekata, parkova, vrtova, žardinjera, terasa.

Izvođenje radova: priprema terena, sadnja bilja, formiranje živih ograda, travnjaka, izgradnja alpinetuma.

U ponudu uvrstavaju i gradnju fontana  , jezera i vodopada od prirodnog kamena.

Održavanje dvorišta  i naravno prodaju čempresa.

Sabitu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu a ako vas interesuje još štagod imate mogučnost da posjetite i njegovu  web stranicu na kojoj ima još pokaja interesantna informacija   .www.rasadnikcustic.com

Sellam Ba

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.