http://www.fktrnopolje.com/

Proslu nedelju pisao sam vam o vrijednoj donaciji koja je stigla iz Norveske za nase FK Trnopolje, koje je takodjer krenulo sa pripremama za predstojecu proljetnu sezonu.

U srijedu, 17.februara 2010 godine, sa pocetkom u 18:00 sati održan je prvi sastanak upravnog odbora FK Trnopolja, na kojem je podnesen i usvojen financijski izvjestaj za proslu godinu, kao i plan za narednu sezonu.

Stanje u tom pogledu jos uvijek nije bas najbolje ali Uprava ne sumnja u podrsku svojih clanova, kao i svih drugih ljudi koji vole sport i svoju zajednicu.

Planirani troškovi za predstojeću polusezonu iznose za pionire oko 900 KM, a za seniore oko 2500 KM, a danas u 16 sati se krenulo i sa prvim treningom.

Treninzi ce se održavati pet puta sedmično.

Prvu sedmicu je planiran rad u dvorani, drugu u teretani, a u trećoj sedmici je za vikend u planu održavanje treninga na Debelom Brijegu.

 

 

 

 

Kako se ovaj nas sportski kolektiv dize iz pepela tako se povecavaju i aktivnosti kako u upravi, tako i u samome klubu, te dolazi do potrebe za daljni rad na promociji kluba, pogotovo izvan Bosne i Hercegovine.

U tom smislu, uz nesebican angazman Muhameda Mervana iz Belgije i zalaganje Adisa Mujagica i Rusmira Bajrica, FK Trnopolje dobilo je i svoju zvanicnu web stranicu, tako da je zasijala jos jedna zvijezda na nasem virtualnom nebu…

Od sada, Rusmir Bajric ce nas blagovremeno informisati o dogadjajima vezanim za FK Trnopolje i Odbor ga je imenovao kao portparola kluba, zaduzenog za uredjivanje http://www.fktrnopolje.com/.

Kozarac.Ba ce takodjer i dalje pratiti i prenositi najaktuelnija zbivanja iz Trnopolja i dati svu podrsku klubu i u ovome projektu.

 

 

 

 

Takav dogovor postignut je danas, kod Zlaje u Intermezzu, 🙂 nakon prvog treninga, uz kafu i oranginu, izmedju ova dva kozaracka site…:)

 

Uprava se ovim putem jos jednom zeli zahvaliti svima Vama koji dajete podrsku, ne samo FK Trnopolju, vec svim nasim klubovima i na taj nacin jacate razvoj sporta u Kozarcu. Hvala svima, a mi cemo se truditi da vas putem nove stranice, na vrijeme informisemo o svim dogadjajima oko kluba, kao i da odgovorimo na eventualna pitanja.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.