http://www.fktrnopolje.com/

Proslu nedelju pisao sam vam o vrijednoj donaciji koja je stigla iz Norveske za nase FK Trnopolje, koje je takodjer krenulo sa pripremama za predstojecu proljetnu sezonu.

U srijedu, 17.februara 2010 godine, sa pocetkom u 18:00 sati održan je prvi sastanak upravnog odbora FK Trnopolja, na kojem je podnesen i usvojen financijski izvjestaj za proslu godinu, kao i plan za narednu sezonu.

Stanje u tom pogledu jos uvijek nije bas najbolje ali Uprava ne sumnja u podrsku svojih clanova, kao i svih drugih ljudi koji vole sport i svoju zajednicu.

Planirani troškovi za predstojeću polusezonu iznose za pionire oko 900 KM, a za seniore oko 2500 KM, a danas u 16 sati se krenulo i sa prvim treningom.

Treninzi ce se održavati pet puta sedmično.

Prvu sedmicu je planiran rad u dvorani, drugu u teretani, a u trećoj sedmici je za vikend u planu održavanje treninga na Debelom Brijegu.

 

 

 

 

Kako se ovaj nas sportski kolektiv dize iz pepela tako se povecavaju i aktivnosti kako u upravi, tako i u samome klubu, te dolazi do potrebe za daljni rad na promociji kluba, pogotovo izvan Bosne i Hercegovine.

U tom smislu, uz nesebican angazman Muhameda Mervana iz Belgije i zalaganje Adisa Mujagica i Rusmira Bajrica, FK Trnopolje dobilo je i svoju zvanicnu web stranicu, tako da je zasijala jos jedna zvijezda na nasem virtualnom nebu…

Od sada, Rusmir Bajric ce nas blagovremeno informisati o dogadjajima vezanim za FK Trnopolje i Odbor ga je imenovao kao portparola kluba, zaduzenog za uredjivanje http://www.fktrnopolje.com/.

Kozarac.Ba ce takodjer i dalje pratiti i prenositi najaktuelnija zbivanja iz Trnopolja i dati svu podrsku klubu i u ovome projektu.

 

 

 

 

Takav dogovor postignut je danas, kod Zlaje u Intermezzu, 🙂 nakon prvog treninga, uz kafu i oranginu, izmedju ova dva kozaracka site…:)

 

Uprava se ovim putem jos jednom zeli zahvaliti svima Vama koji dajete podrsku, ne samo FK Trnopolju, vec svim nasim klubovima i na taj nacin jacate razvoj sporta u Kozarcu. Hvala svima, a mi cemo se truditi da vas putem nove stranice, na vrijeme informisemo o svim dogadjajima oko kluba, kao i da odgovorimo na eventualna pitanja.

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • jadis
  • horizon
  • "mer-à-bout"
  • Leona
  • Milord Bbel
  • sac & ressac
  • messager
  • golfe bleu
  • fel-fel en résidence

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.