Počele pripreme fudbalera FK Bratstva

Kula piše:

Kao što je i dogovoreno, pripreme fubalera Bratstva, počele su  31.01.2010. god. i mozemo istaci da je odziv bio više nego dobar.

Skoro svi igrači, trener, članovi uprave i simpatizeri su se pojavili pred klubskim prostorijama kako bi se nakon dužeg perioda susreli, pozdravili a nakon toga trener i igrači su krenuli u radne zadatke.

Neki od igrača su izostali sa prvog okupljanja, uglavnom iz opravdanih razloga a moguće je i sa namjerom jer trebalo je istrčati na teren prekriven snijegom i u dobrom minusu.

Kako bi izbjegao probleme sa niskim temperaturama, trener je kao što vidite na slici angažovao i pomočnika koji nije dozvoljavao da opadne temperatura igračima.

Šalu nastranu ali bilo je lijepo ponovo se susresti sa našim mladićima te im poželjeti dobro zdravlje i uspješne pripreme.

 

 

 

Mora se priznati da je i u ovom slučaju uprava postupila ozbiljno svojim pojavljivanjem na terenu a kasnije i neformalnim sastankom uz topli čaj u prostorijama kluba.

Trener Grozdanić, je iznio svoj plan priprema sa kojim se uprava u putponosti složila te je u stanju odgovoriti svim zahtjevima (npr. obezbjeđenje rada u teretani, visinske pripreme, vikend na Debelom Brijegu itd.).

Na sjednici Uprave koja je održana 02.02.2010. god. prisustvovalo je 14 članova gdje je dogovoreno dovođenje 2 pojačanja u FK Bratstvo.

-Novi igrači u klubu su Gavranović Danijel ("Hepak"), član FK"Sloboda" iz Bos. Novog na posudbi ovu polusezonu. Prema saznanjima rasan napadač a može igrati i prednjeg veznog.

-Škorić Kasim bivši igrač FK"Slavija" Prijedor, prema saznanjima svestran i koristan igrač u što čemo se nadati se i uvjeriti.

Na ovoj sjednici donesena je i odluka oko jednokratne isplate još preostalih dugova prema igračima i treneru te da se isplati i nešto više od toga kako bi u toku priprema bilo nešto i đeparca s tim što je Uprava zadržala prava da ta sredstva može u predstojećem takmičarskom djelu odbiti od primanja igrača i trenera.

Svoje članstvo u Klubu"100" za 2010 godinu potvrdili su Jasmin Memić i Kusuran Muhamed tako da je prema mojim saznanjima na spisku članova za 2010 god. dosad 14 imena.

Broj deviznog računa FK"Bratstvo" objavićemo u sljedećem javljanju jer je stari broj prestao da važi, otvoriće se novi kojim ćete moći potvrđivati članstvo u "klub 100" kao i obaviti bilo kakvu drugu novčanu trans-akciju prema FK "Bratstvo".

Do tada svako dobro i pozdrav svima.

(fkbratstvo.com)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.