Vatrogasci Kozarac

Kozarački Vatrogasci

Vatrogasci Kozarac

 

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Moje zadnje pisanje o našim vatrogascima donijelo je niz komentara, pozitivnih i negativnih. Ipak mogu reći da smo zacrtani cilj ostvarili a to je da se naša savijest i odgovornost prema Kozarcu i vatrogascima malo probudi. U mučnim, situacijama mi smo uvjek rame uz rame, to trebamo preslikati i kada je vuk sit i ovce na broju.

Vatrogasci 2

Zadnji Petak došlo je do požara kod Forić Adnana u Kamičanima. Požar je izbio u šupi koja granići sa kućom a isti se ubro poćeo širiti i na samu kuću. Samo brzom reakcijom naših vatrogasaca Adnanova kuća je spašena. Da su se čekali Prijedorčani rezultat bi bio vjerovatno drugaćiji. I kroz ovaj primjer a mogao bi pisati i o mnogim drugim pa i o jućerašnjem požaru na drenovači vidimo koliko nam je kvalitetno vatrogasno društvo zaista potrebno.

Zamolio sam Mutu da mi obezbjediti podatke njihovog bankovnog računa jer su mnogi pitali na koji način se sredstva direktno mogu slati.

Podatci računa :

Ime korisnika sredstava : VATROGASNO DRUŠTVO KOZARAC

Adresa korisnika sredstava : MARSALA TITA bb. 79202 KOZARAC

Banka korisnika : Unicredit bank AD

                                 Marije Bursac 7

                                 78000 Banja Luka

SWIFT : BLBABA22             IBAN : BA39 5514 9048 0036 4157   , plaćanje u KM.

Za plaćanje sa bilo kojom valutom (EUR, USD, CHF itd.)koristite ovaj    SWIFT : BKAUATWW   IBAN ostaje isti

Podatci će biti ubro preslikani i na našem forumu.

A stigla je napokon i motorka 🙂 Ovom prilikom bi se još jedan put htjeo ispred vatrogasaca zahvaliti  Saidu Bešiću i Arminu Žeriću na ovoj ljepotici.

 

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.