Elektricna Stolica

Ruski električar na električnoj stolici kućne izrade ubio šestero ljudi

Elektricna StolicaRuski električar Dimitrij K. ubio je najmanje šestero ljudi na električnoj stolici koju je sam izradio u svojoj kućnoj radinosti, objavila je ruska policija.

On je uz električnu stolicu izradio i električni otirač koji je služio za ubijanje svakog čovjeka koji bi na njega stao. Svoje žrtve je privlačio internetskim oglasom u kojem je tvrdio kako kupuje dijelove kompjutera, piše Daily Mail.

 

Ubijenog studenta mogli prepoznati samo putem zubarskog kartona

Policija je ubojicu pratila do njegove kuće u gradu Jekaterinburgu te u njoj pronašla ostatke 23-godišnjeg studenta kojega je bilo moguće identificirati samo putem zubarskog kartona. Ubojicu su sa žrtvom povezali i zbog pronađenog otiska prsta.

Dimitrij K. je priznao ubojstvo, no policija sumnja kako postoji još pet žrtava ovog predatora. “Poprilično smo sigurno kako postoji još žrtava”, rekao je istražitelj Vladimir Davidov te dodao kako je napadao svoje žrtve u garaži, vezao ih za stolac te pustio struju.

Planirao ljudima brisati pamćenje

Ubojica je rekao policajcima kako neće priznati druga ubojstva sve dok oni ne pronađu tijela. Ovaj bešćutni električar tvrdi i kako je napravio uređaj koji zaustavlja automobile ispred njegove kuće, a planirao i izraditi stroj koji pomoću električkih signala ljudima briše pamćenje, prenosi Index.hr.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.