Bilo ponovo U Holandiji…..

 

U subotu 14 februara 2009. godine na Dan zaljubljenih u Dorstu, Fondacija OPTIMISTI 2004 je odrzala Humanitarni koncert za koji se moze reci da je u svakom pogledu bio uspjesan.

Vecer je protekla u fantasticnoj atmosferi. Tako (Senad Fazlic) nam je kao i prosli put prodavao karte a gosti su stizali iz citave Holandije i susjednih drzava. Sala je bila maksimalno popunjena ali nije bilo tijesno, valjda je to tako kad je celjad fina. Uz muzicki repertoar Enesa Garibovica i Emira Blazevica te muzicku pratnju Safir benda, nasi gosti su plesali i igrali cijelo vece.

Ovo vece Fondacija OPTIMISTI 2004 je podrzala i akciju naseg Emira Blazevica koji je skupljao novac za renoviranje krovista Kozarcanke Sene Trnjanin  koja zivi u Travniku. Ovom akcijom je, zahvaljujuci tomboli i dobrovoljnim prilozima, skupljeno ukupno 800 euro.

Prihodi od ulaznica ce se iskoristiti za humanitarne svrhe. Fondacija OPTIMISTI 2004 planira da organizuje jos jedan humanitarni koncert u Rotterdam-u. Svi prihodi od tog koncerta ce biti namjenjeni za nase fudbalske klubove: Berek, Bratstvo i Brdo.

 

 

Organizaciju ove uspjesne veceri su omogucili OPTIMISTI 2004 uz pomoc Ferida Mehmedagica-Leke i NGI Benelux. Organizatorima i gostima hvala na ugodnom druzenju!

Hvala Kozarac, hvala Prijedor, hvala Bosno i Hercegovino! Bilo je fantasticno i bili ste fantasticni gosti! Od pola osam pa do u sitne sate uz muziku, druzenje i smijeh!

Elvira Kapo

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.