“Iznad Hrasnog zora sviće, dobro doš'o predsjedniče…”

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić u srijedu je otvorio blog na bh. blog zajednici Blogger.ba, čime je oduševio mnoge građane Bosne i Hercegovine, ali najviše i same blogere.

Predsjednikov blog za samo tri dana posjetilo je skoro 25.000 ljudi koji su na dosadašnje postove predsjednika upisali 702 komentara. Pored komentara na Predsjednikovom blogu, o pokretanju bloga Željka Komšića na svojim blogovima pisali su i drugi blogeri. "Na dnevniku malte ne udarna vijest ‘Predsjednik otvorio blog’. U printanim medijima skoro preko čitave strane ista vijest. Maloprije se vozim i na radiju kontakt emisija na temu ‘Podržavate li to što je Predsjednik otvorio blog?'… Zove narod i jedni fale, drugi kude žaleći se da niti imaju kompjuter niti imaju internet a imaju more problema… Pozitivna stvar otvaranja Predsjednikovog bloga jeste to što smo najzad i mi stigli malo više u medije iako ovdje ima stvarno kvalitetnih autora i pametnih glava… Još pozitivnije jeste da dok se sinoć raspravljalo o blogu Predsjednika po mahali Herka je onako ponosno komentarisala da je i njen čoek bloger i to puno prije nego što je Predsjednik i znao za blog. Čak me pohvalila da sam ja tako dobar bloger da nema boljeg u haustoru…" piše baklava.blogger.ba.

"Izgleda da se naš predsjednik ne šali sa svojim blogom. Uletio je u blogosferu 23. januara i od tada nas svaki dan obraduje novim postom. Danas je ustao prije 6 ujutro kako ne bi razočarao mnoge koji jedva čekaju novo obraćanje predsjednika sa svog cyber balkona. Ustvari, ne radi se o balkonu, jer se njegov blog razlikuje od svih do sada poznatih predsjedničkih i političarskih blogova. On je pravi blogger. Njegova neposrednost zadivljuje. On je za razliku od ostalih interesantan i kao Željko, a to što je predsjednik samo povećava značaj pojave ‘Predsjednikovog bloga'", ističe blob.blogger.ba.

O Predsjednikovom blogu pisao je i pr.blogger.ba: "Željko Komšić ima i fan-stranicu na Facebooku, a za čije gledanje morate biti logovani na Facebooku. Ako je sve ovo shvatio dovoljno ozbiljno, vrlo je vjerovatno da će pridobiti najpasivniji dio biračkog tijela u BiH – mlade. A sada je samo pitanje dana kada će se ostali političari sjetiti ovoga, a onda… vidjećemo."

"Navikli smo od Željka na poteze s pet zvijezdica. Kamo sreće da su svi naši političari kao Željko", pozdravio je otvaranje Predsjednikovog bloga zlimfur.blogger.ba.

Reakcije blogera na otvaranje Predsjednikovog bloga čitajte na www.blogger.ba, a blog predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića čitajte na zeljkokomsic.blogger.ba.

(Sarajevo-x.)

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • spada
  • Fatuma
  • Madoka
  • le Lac
  • Vigil with the doves
  • Human rights are not white
  • "I am tired and sick of war. Its glory is all moonshine. It is only those who have neither fired a shot nor heard the shrieks and groans of the wounded who cry aloud for blood, for vengeance, for desolation. War is hell." William T. Sherman
  • "I am tired and sick of war. Its glory is all moonshine. It is only those who have neither fired a shot nor heard the shrieks and groans of the wounded who cry aloud for blood, for vengeance, for desolation. War is hell". William T. Sherman
  • The sadness of Pèlerine

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.