BHFanaticos: “Za sva vremena smijeniti Ahmeta Pašalića”


Obraćamo vam se otvorenim pismom kako bi i javnost bila upoznata i upućena u veliki problem o kome će Izvršni odbor N/FS BiH razgovarati i nadamo se pozitivno odlučiti u ponedjeljak, 17.12.2007.godine, navode u svom “Otvorenom pismu” iz navijačke grupe “BHFanaticos”, i dodaju:

Cijelokupna bh. javnost je ogorčena na rad krovne kuće fudbala / nogometa i (ne)uspjesima naših državnih selekcija. Zato, svi mi sa pravom očekujemo da se prije svega i konačno za sva vremena smijeni Ahmet Pašalić sa svih funkcija u N/F Savezu BiH. Kompletna bh. javnost je uvjerena da je dosadašnja praksa smjenjivanja samo i isključivo selektora bila samo taktika za opstanak Pašalića na direktorskoj funkciji. Otuda i poražavajući razultati i do sada najveća kriza bh. fudbala. Toliko smo nazadovali da smo iz treće jakosne grupe pali u četvrtu, najbolji igrači neće da igraju za reprezentaciju (razlozi su jasni), navijači i kompletna javnost nije zaiteresovana za igre selekcije, dovođenja anonimnih igrača u reprezentaciju radi njihove dalje preprodaje itd.

Nadamo se da makar nekolicina vas nije pod uticajem Ahmetovog lobija i nije sa njim u “poslovnim” vezama. Otuda i naš zahtjev da konačno jednom za sva vremene poslušate glas bh. javnosti. Nama trebaju iskonske legende fudbala, a ne izbor po “nacionalnom ključu” ili partijskoj podobnosti.

Samo odluke za dobrobit bh. fudbala će vratiti BHF i ostale navijače na tribine.

U suprotnom mi nećemo promijeniti NAÅ  STAV. Znači, možete nas voliti ili ne voliti, ali nas sigurno ne smijete ignorisati…

Ukoliko se ipak odlučite da ignorišete NAÅ  STAV i zahtjev igrača, naši najbolji reprezentativici neće igrati u narednim kvalifikacijama, koje usput budi rečeno Vi možete započeti, ali budite sigurni da ih nećete završiti!!!

Radije diskvalifikacije, nego bruka i sramota.

BiH do groba

BHF Press

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.