Ulaznice za sarajevski spektakl “Deep Purple” u prodaji

Legendarna grupa “Deep Purple” će u okviru planetarne koncertne promocije posljednjeg albuma kao i turneje “Rapture Of The Deep World Tour 2006-2007” prvi put gostovati u BiH. Ulaznice za veliki muzički spektakl koji će se desiti 3.novembra u olimpijskoj dvorani “Zetra” puštene su u prodaju 15. oktobra.

Sa muzikom ovih velikana rok muzike rasle su mnoge generacije, a svojim izvođačkim umijećem “Deep Purple” su bili godinama uzor mnogim mlađim muzičarima.

Sljedeće godine “Deep Purple” obilježavaju četiri decenije postojanja, a tokom burnih putovanja i ličnih promjena premašili su tiraž od sto miliona albuma i iza sebe
ostavili pjesme koje su ušle u antologiju rok muzike, a neke od najznačajnijih, sarajevska publika imat će prilike čuti uživo u Zetri.

U Sarajevo dolaze sa svojom kompletnom produkcijom, ozvučenjem, rasvjetom,
scenografijom i specijalnom binom.

“Eto, ko čeka i dočeka. Ulaznice su u prodaji. Interes za ovaj sarajevski heavy metal urnebes ovih nesalomivih i vječnih dječaka rok muzike je i izvan granica BiH te je za očekivati njihove fanove svih godišnjih dobi i iz susjednih država, Hrvatske i Srbije. Koncert u Sarajevu će biti tehnički i produkcijski isti kao što je to slučaj i u svim gradovima gdje gostuju po Evropi. Prije ovog sarajevskog muzičkog spektakla nastupaju 31. oktobra u Bukureštu (Rumunija) i 1. novembra u Sofiji (Bugarska), a što se može vidjeti i na njihovom web siteu“, kazao je promotor spektakla Želimir Altarac Čicak.

Cijena ulaznica za ovaj jedinstveni muzički rok događaj jedna je od najpopularnijih na njihovoj planetarnoj turneji i to 30KM, a ulaznice se mogu kupiti u sarajevskoj turističkoj agenciji “OTAS” (info tel.: 033 221-410 i 221-420); “PUTNIK” – Tuzla (info tel: 035 252-540 i 035 364 050) te u agenciji “UNISTOURS” Banja Luka (info tel.: 051 212 – 992 i 212- 996).

(Sarajevo-x)

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • Chihoko ##
  • Chihoko #
  • Chihoko
  • Chihoko
  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.