Omladina u Akciji + Video

 

I zakoracismo tamo gdje nijedna metla prije nije bila. Danas smo se konacno smjestili u nasu prostoriju u mjesnoj zajednici. Prije toga smo naravno morali iznjeti namjestaj od savjeta jer sami se nisu uspjeli organizovati. Sve u svemu da se vidjeti da je prostorija manje vise bila totalno zapustena tako da smo je odma i okrecili. Od Necke iz MIX-a smo dobili doniranu kantu jupola i opleti.

Napravili smo i jedan kraci video snimak koji mozete skinuti i pogledati klikom  ovdje!

Video traje oko 5 minuta u windows media je formatu a za gledanje vam treba samo windows media player sto bi trebalo da je standardna oprema svakog computera.

Ja sam bio naravno posebno vrijedan sto ce te cuti i vidjeti ako skinete sebi snimak. Za sad nemamo namjestaja ali nam je Emsuda ispred Srcem do Mira pripomogla sa 3 stola i stolice koji se mogu koristiti i za computere kada stignu. Od savjeta smo dobili jedan veci sto i to je taman dovoljno da Zilha moze nastaviti sa kursom engleskog jezika svakog vikenda.

Izvaljenu bravu nam je popravio Safet Bešić te stavio novi cilinder, sad možemo ostavljati našu papirologiju u kancelariji nebrunuci dali ce jos biti tu iduci put kada dodemo.

Jos mnogo stvari imamo ovih dana da obavimo, ja cu pokusati da vas obavjestavam o svim zbivanjima tako da ste uvjek u toku.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.