Kozarac.ba

Baždarević, Stepanović i Muzurović kandidati za selektora reprezentacije BiH


Mehmed Baždarević, Dragoslav Stepanović i Fuad Muzurović kandidati su za novog selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Stručna Tehničko-trenerska komisija Nogometnog saveza BiH je danas odabrala trojicu kandidata koji su ušli u najuži izbor za selektora, saopćeno je iz NSBiH. Prijave na konkurs za selektora još su dostavili Vlatko Glavaš, Ratko Ninković, Ivo Ištuk, Slobodan Santrač, Šener Bajramović, Radomir Jovičić, Enver Hadžiabdić, Husnija Arapović, Nikola Nikić, Roberto Lendi i Ivan Katalinić.

Komisija je konstatovala da svi kandidati ispunjavaju formalne uvjete za selektora, a u saradnji s direktorom reprezentacija u uži krug kandidata izabrala je Baždarevića, Stepanovića i Muzurovića.

Komisija je dostavila imena kandidata Predsjedništvu i Izvršnom odboru Saveza koji će izabrati novog selektora reprezentacije.

Novoizabrani selektor će birati Stručni štab od kandidata koji su se prijavili na javni poziv, a odmah nakon toga će Stručna komisija nastaviti rad na utvrđivanju finalnih prijedloga za ostale reprezentativne selekcije NSBiH.

FENA

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.