Baždarević, Stepanović i Muzurović kandidati za selektora reprezentacije BiH


Mehmed Baždarević, Dragoslav Stepanović i Fuad Muzurović kandidati su za novog selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Stručna Tehničko-trenerska komisija Nogometnog saveza BiH je danas odabrala trojicu kandidata koji su ušli u najuži izbor za selektora, saopćeno je iz NSBiH. Prijave na konkurs za selektora još su dostavili Vlatko Glavaš, Ratko Ninković, Ivo Ištuk, Slobodan Santrač, Šener Bajramović, Radomir Jovičić, Enver Hadžiabdić, Husnija Arapović, Nikola Nikić, Roberto Lendi i Ivan Katalinić.

Komisija je konstatovala da svi kandidati ispunjavaju formalne uvjete za selektora, a u saradnji s direktorom reprezentacija u uži krug kandidata izabrala je Baždarevića, Stepanovića i Muzurovića.

Komisija je dostavila imena kandidata Predsjedništvu i Izvršnom odboru Saveza koji će izabrati novog selektora reprezentacije.

Novoizabrani selektor će birati Stručni štab od kandidata koji su se prijavili na javni poziv, a odmah nakon toga će Stručna komisija nastaviti rad na utvrđivanju finalnih prijedloga za ostale reprezentativne selekcije NSBiH.

FENA

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.