BH Fanaticosi podržavaju pismo reprezentativaca BiH


BH Fanaticosi u potpunosti podržavaju pismo o neodazivanju reprezentativaca u nogometnu reprezentaciju BiH sve dok je vodi tročlano predsjedništvo i Ahmet Pašalić, stoji u saopćenju ove navijačke skupine.

Pismo je potpisalo 13 nogometnih reprezentativaca i BH Fanatocosi su, kako se navodi u saopćenju, ponosni na njih jer pokazuju da, osim što su svjetski priznati nogometaši, imaju visoke ljudske i moralne vrijednosti. BHF su pismo preveli na francuski, engleski, njemački, španski, norveški, švedski i italijanski jezik, te obavještavaju zainteresirane da se ova vijest već nalazi na udarnim vijestima evropskih medija.

Ovaj i ovakav Savez zbog svog statuta i ljudi koji sjede na funkcijama čini sve da se u takmičenjima u Premijer, ali i u ostalim ligama, više vodi računa o nacionalnom balansu nego o kvalitetu pojedinih klubova, stoji u saopćenju.

BH Fanaticosi pozivaju i uprave bh. klubova da daju bezrezervnu podršku bh. javnosti koja se digla protiv Saveza te smatraju da će naredna sjednica saveza biti dobro osmišljena i montirana za još jedan u nizu poraza bh. nogometa.

Ukoliko se ovo desi, BHF najavljuje nastavak svojih aktivnosti uz primjenu svih dozvoljenih oblika građanske neposlušnosti

FENA

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.