KOZARAC-Jutarnji trač…

Petak je izgleda bio poslijednji sunčan dan u ovome periodu, jer kako se stuštilo izgleda da nas sivilo čeka narednih dana…

Jedno pola sata započinjem ovaj jutarnji, više na silu, da se javimo, u svoj ovoj kolotečini izdvojio bih današnjeg iznenadnog musafira, našeg uglednog Ilijaza Zenkića. Njegov kratki dolazak u Kozarac iskorišten je da se porazgovara na temu Opština Kozarac, o ovome kao i samoj temi biće ubrzo više informacija. S današnjeg neformalnog sastanka gospodina Zenkića s Kozarčanima koji su uključeni u ovu inicijativu možemo reči da su dogovoreni konkretni koraci, odnosno odabiri stručnih kadrova za pripremu elaborata kao i financijska podrška izradi istog.

Vjerujem da će Arči o ovome više prokomentarisati, pošto je bio jedan od sudionika ovog sastanka, a mislim da bi trebali iskoristiti ovaj period i pokrenuti se malo u društvenom smislu…

Pisali smo o podijeli Bajramskih paketića, o tome ne bi trebalo biti puno priče, sve smo to prošli prije godinu dana, znamo kako šta ide samo treba volja da se ovo podrži, iskreno vjerujem da ću imati o čemu pisati za Ramazanski Bajram.

Za desetak dana proslavljamo prvi rođendan, svi ste pozvani 28. četvrtak u 20h na feštu u našu virtualnu kahvanu, HAJMO RUÅ IT!

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.