Humanost na dijelu…


Nakon što smo objavili apel za pomoć Esadi Kolčaković, Humanitarna organizacija Jetimi je pokrenula akciju prikupljanja novca da se ovoj djevojčici obezbjedi barem što se financiske strane tiče operacija i put ka ozdravljenu.

Još jednom koristim ovu priliku i apelujem na sve ljude dobre volje da pomognu da ovaj mladi život nastavi teći u zdravlju i veselju.

Iako, nažalost, ovakvih priča o teškom djetinstvu ima mnogo vjerujem da se uvijek mogu naći sredstva i načini da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna.

Ovom prilikom ponovo apelujem da se pomogne familiji Trnjanin, koja ima djete kome je potrebno dnevno kontrolisati krv, jer je oboljelo od šećera.

Svakodnevno su joj potrebne “trake” za kontrolu krvi, a iste su dosta skupe kod nas i sa upola manjim pakovanjem nego “vani”… Jetimi su već pomagali ovoj porodici i u maju Penny je donije izvjesnu količinu traka.

Vremenom su se zalihe istrošile i primorani su da ih kupuju. Lično poznajem ovu porodicu i znam da se Dževdo trudi da obezbjedi svoju porodicu ali pored još dvoje djece i u uslovima u našoj državi pritišću ga ovi dodatni neophodni izdaci…

Vjerujem da nas ima koji možemo obezbjediti po kutiju za ovu djevojčicu i obezbjediti je za naredni period i olakšati život i njoj i cijeloj porodici…

Bilo bi interesantno znati ko se bolje osjeća, onaj ko pomaže ili onaj kome se pomaže…

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.