Proklestva poznatih filmova

Proklestva poznatih filmova

Jučerašnji datum pun šestica prošao je sasvim normalno, iako je premijeru doživio film The Omen koji govori o zlu koje ima sasvim lijepo lice, ali koji je obilježen ipak pomalo neobičnom smrti. Za snimanja ovog filma brat glumca Petea Postlethwaitea, koji glumi oca Brennana, umro je za kartanja kad je dobio tri šestice.

I originalni film bio je obilježen problemima – scenaristu Davida Seltzera pogodio je grom što je preživio, Gregory Peck je izbjegao avionsku nesreću, no njegov sin se ubio metkom u glavu. Redatelj koji je snimio najviše filmova o zlu, Roman Polansky, ima srodnu priču…

 

Godinu dana nakon izlazka njegove Rosemaryne bebe, o muškarcu koji za slavu i novac proda svoje dijete skupini satanista, ubijena je redateljeva supruga Sharon Tate dok je bila u osmom mjesecu trudnoće. Skladatelj filma Krzysztof Komeda umro je od krvnog ugruška, kao i Rosemaryn prijatelj Hutch u filmu. Četvero glumaca iz filma Poltergeist umrlo je unutar šest godina, dok je Brandon Lee iz filma The Crow ubijen na snimanju filma pištoljem koji je trebao biti napunjen ćorcima, dok je njegov lik u filmu trebao biti ubijen pištoljem za kojeg misli da je prazan. Lik je ubijen noć prije vjenčanja, dok se Lee trebao oženiti nakon završetka snimanja.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.