Pogreb Slobodana Miloševića ipak u Moskvi


Kako je u središnjoj informativnoj emisiji “Telefakt” objavila srpska BK Televizija, bivši jugoslavenski predsjednik Slobodan Milošević bit će pokopan u Moskvi jer u Beogradu nije pronađeno adekvatno mjesto, odlučila je njegova obitelj.

BK TV je objavila kako je postojala mogućnost da Milošević bude pokopan u Beogradu, na ponuđenim grobnim mjestima, ali zbog pretpostavke da bi pogrebu prisustvovalo mnogo ljudi, prijetila je opasnost da će drugi grobovi biti uništeni. Zbog toga su predstavnici Socijalističke partije Srbije tražili mjesto na kojem bi mogao prisustvovati veliki broj ljudi.

Međutim, vlasti nisu omogućile adekvatno mjesto i uvjete za pogreb, te je obitelj odlučila da Milošević bude pokopan u Moskvi.

Tijelo Slobodana Miloševića u utorak oko 18.30 prebačeno je iz Instituta za sudsku medicinu, gdje su patolozi obavili obdukciju, na aerodrom u Amsterdamu, gdje će ga preuzeti sin Marko Milošević.

Miloševićevo tijelo do jutra će biti u mrtvačnici na aerodromu, a prema informacijama BK TV zatim će biti prevezeno do Moskve.

Direktor mrtvačnice Theo de Aardt još tokom poslijepodneva je rekao kako će pokop najvjerojatnije biti u Rusiji.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.