KOZARAC-Jutarnji trač…

Pa komotno bi i mi mogli okačiti jednu ovakvu tablu, koja je u zadnje vrijeme česta na vratima lokala…

Godišnji odmor… Najbolje vrijeme da se iskoristi, bolje i to nego otkaz ili neplačeno…

Meni bi bilo bolje da se i ja okušam u Otrgnuto od zaborava, barem bi imao tema za opisati, ovako tračati svako jutro u gradu u kojem se malo šta dešava prilično je nezahvalno…

O pripremama za razna dešavanja i ne bih ovaj put, manje više smo svi upoznati s nekim planovima, predstoje nam samo konkretni potezi, tako da bi malo naglasio da sa “Kaladonta” pređemo malo na KORU i Dane Kozarca….

Prije svega to bi bila iduća Kozaračka Omladinska Radna Akcija, ili kako bi je već nazvali. Treba da vidimo šta konkretno imamo i da tako kažem osjetimo kakav je puls kod naših članova prema ovoj akciji, odnosno hoćemo li se odazvati i hoćemo li jedan dan ovoga ljeta posvetiti našoj čaršiji ?

S tom temom nastavili bi do Dana Kozarca koji bi ovoga ljeta trebali biti za nivo bolji, i vrijeme je da se i o tome počne govoriti. Savjet Mjesne Zajednice poduzeo i konkretne korake u smjeru organizacije ove manifestacije, i nadam se da će se što više ljudi uključiti u priremu i realizaciju ovoga, kako bi dobili i na kvaliteti i na raznovrsnosti ovogodišnjeg programa.

O tome naravno više na forumu čim bude i konkretnih vijesti, ali kao što smo rekli i za Opštinu-bitno je da se počne nešto…

Toliko, …:)

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.