Jelavić viđen na splitskoj rivi ?!

Jelavić viđen na splitskoj rivi ?!

Ako je tačna tvrdnja glasnogovornice MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Lejle Trivun Ante Jelavić se večer prije izricanja presude uredno javio mostarskoj policiji, poštujući odluku Suda BiH, koji ga je jučer osudio da 10-godišnju zatvorsku kaznu. Iz toga nije teško zaključiti kako je Jelavić “zbrisao” iz Mostara, u noći s četvrtaka na petak ili čak u petak prijepodne. Gdje se krije Ante Jelavić?

Priče na tu temu sljedećih mjeseci i dana bit će najprodavanija medijska roba. Već se pojavila verzija po kojoj je Jelavić pobjegao u Hrvatsku. Bez bh. putovnice Ante granicu nije morao prelaziti ilegalno, već gospodski budući ima hrvatsko državljanstvo i putovnicu. Kažu predao je i hrvatsku putovnicu, ali nije osobnu iskaznicu s kojom se može ući u Hrvatsku.

 

Jelavić je znao kako su se suci “malo prešli” oduzimajući mu samo putovnicu(e). Bivši predsjedatelj državnog Predsjedništva, očito je u međuvremenu shvatio koliko je bio naivan kad je prije godinu dana vjerovao da ga pravosudne vlasti države kojoj je bio na čelu neće uhititi, ili ako hoće da će mu to njegovi obavještajci na vrijeme javiti. Kažu: Pametna možeš z….at jednom, budalu…

E, Ante očito nije htio ispast “budala man'ita”, pa se potrudio na vrijeme saznati na koliko će biti osuđen. I, kad je čuo, između; odležat do pedeset i neke ili pobjeć? – izabrao je ovo drugo.

Hoće li Antu naći i kada, to je teško reći. No, da će ga mediji svakodnevno tražiti i ulaziti mu u trag to je izvijesno. “Jelavić viđen u Splitu”, “Ante pobjegao na Pale”, “Franjevci kriju Jelavića”, “Jelavić za dlaku umekao specijalcima”, već možete zamislite naslove u novinama ili najave reportaža političkih magazina i tv vijesti.

Novinari će se pozivati na neimenovane, ali pouzdane izvore, grafički urednici crtat će karte s putovima Jelavićeva bijega. SIP-a i DGS odbijat će otkriti informacije , jer bi one mogle ugroziti potragu, ali će novinari neprestano neslužbeno saznavati gdje je Jelavić.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.