K.O.R.A 2007

K.O.R.A 2007

Danas idemo u obilazak lokalnim pilanama sa jednim od nasih stolara da vidim cijene materijala za klupe i stolove. Jasno je da one moraju biti masivne kako bi odoljele vanjslim uslovima i randalizmu.

Planiramo ih napraviti od trupaca kako bi bilo sve sto stabilnije i dugorocnije. Cjena izrade i materijala za 6 klupa i 3 stola je najmanje 500 KM. Mi ta sredstva trenutno nemamo pa vas molim ko moze da svoju donaciju uplati preko paypala na racun jetima ili na nas racun a Mase nam moze novac bankovno transferisati. Klupe i stolve moramo prije izraditi a na dan akcije bi ih samo postavili.

Moram vidjeti i cjene pjeska za nasip igralista i puta, izradu golovo ( mozda uspijem nabaviti polovne negdje ), barem 4 kante za smece nam trebaju alat mozemo svi od svojih kuca ponijeti.

Jasno je da ce ovo sve kostati a sredstva za sad imamo samo za klupe. Kako ovogodisnja K.O.R.A nebi pala u vodu nadam se da ce se jos dobrovoljaca javiti koji su voljni pomoci a optimalno bi bilo da donirate preko paypala jer novac nam treba sada za pripreme.

Hvala

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.