Počeo 4-dnevni seminar na temu “Projekt management 1. stepen”

U prostorijama Islamskog kulturnog centra u Kozarcu, danas je počeo 4-dnevni seminar na temu “Projekt management 1. stepen”, namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje znanje u oblasti upravljanja projektima unutar firme ili organizacije.

Seminar je organizovala Humanitarna organizacija Kozarac uvidjevši da važnost upravljanja projektima se značajno povećala u posljednjih nekoliko godina, a dobro napisani i implementirani projekti postali su ključni faktor uspješnosti organizacija.

Predavač je  Valdet Peštelić trener konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa vladinim, nevladinim i biznis organizacijama u oblasti: Projekt menadžment, Strateško planiranje, Instituticionalni i organizacioni razvoj…

Od 2005. godine aktivno je uključen u formiranje i rad Agencije za certificiranje halal kvalitete i obnaša dužnost šefa odjela za edukaciju. Autor i koautor je više radova i publikacija.

Seminar pruža uvid u pisanje prijedloga projekta za neprofitne organizacije, fondacije i institucije. Naučiće učesnike seminara kako da efektno pripreme prijedloge i nađu najboljeg donatora ili investitora za svoje projekte.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.