Bijele trake za odstrel Srba

Znameniti četnički autor i ideolog Šumskog Rajha, multitalentovani Vasić Rajko, nije propustio da primeti opasnost za čitav srpski korpus od međunarodne akcije Bijelih traka ili napisa na spomeniku u Višegradu. U svom najnovijem proglasu domorocima iz Šumske, najbolji drug Mileta Dodika poziva na bunt, otpor, nijekanje i vrisak, sve uz talambase pretnje – da sledi Sveti rat i da je Rajko prvi na spisku da postane janjičar

Lažni muslimanski dribling: Rajko Vasić pre pisanja fudbalskog pamfleta

Photo: Stock

ŠTO RADE BOŠNJACI: Bošnjačke nevladine organizacije već mjesecima poduzimaju internacionalnu, internetsku, prijedorsku, srebreničku, višegradsku… aktivnost u kojoj svaki pedalj Republike Srpske i svakog Srbina treba da obilježe, optuže i okrive genocidom.

ŠTO RADE SRPSKE PIČKE: A srpske pičke, uglavnom, šute. Čekaju da im Tomislav Nikolić negira genocid u Srebrenici.

OVAKO SAM RAPORTIRAO MILETU DODIKU: Aktivizam bijelih traka oko ruku, bijelih zastava, spomenika na kojima se obilježavaju žrtve lažnog genocida, obilježavanje datuma početka nepostojećeg genocida i slične genocidalije, nisu samo dnevnopolitički aktivizam navlačenja samožrtvenih košuljica genocida i nisu samo programčići kojeg su podnijeli nekome u inostranstvu, ili u Sarajevu, za sufinansiranje performansa Bijelog Genocida.

OVAKO SAM PODVUKAO MILETU DODIKU, DA RAZUME: To su zlokobna obilježavanja ljudi i teritorija. Srba i Zemlje. To su bijele oznake za odstrel Srba kada dođe vrijeme Borbe Patriota Koji Neće Dati BiH, kao što danas prijeti Bakir Izetbegović.

SPREMA SE SVETI ISLAMSKI RAT PROTIV MENE I MILETA: Bijele trake, spomenici i zastave Lažnog Genocida nemaju nikakve veze sa žrtvama. Njihov cilj je dugotrajna provokacija Srba i permamenti poziv za sveti islamski rat kada za to dođe vrijeme. Bijele trake, zastave, prijedorski datum početka genocida nad muslimaniama i višegradski spomenik žrtvama genocida samo su prvi korak u novoj otomanizaciji Bosne i Hercegovine, hrišćanstva i srpskog življa.

JA, VASIČ RAJKO, PORUČUJEM: Zato srpske pičke ne smiju da šute. Usrali se ko grlica u Hagu. Da ih stranci neće za nešto optužiti.

USTAJTE, SRBI, MORATE NIJEKATI GLASNO DA SE ŠUMSKA TRESE SLASNO: Lokalne vlasti moraju ustati u odbranu svoje zajednice od crnog pokrova Lažnog Bijelog Genocida. Moraju primijeniti zakon o redu i miru, o dozvolama, o jeziku mržnje, o izazivanju međunacionalnih sukoba. Moraju javno nijekati genocid. Jer bošnjački aktivisti imaju za cilj da cijelu teritoriju Republike Srpske zatruju srpskim genocidom i tako na nju polože Pravo Žrtve. Svako ko šuti na srebrenički, prijedorski, višegradski genocid, blizu je sepeta u kome će mu natući fes janjičara.

Podrška za Rajka Vasića: Šumski intelektualci spremni za dijalog

Photo: Stock

NA LOKALU SE BRANE MILE, RADOVAN I RATKO: Nije lokalna vlast samo ići u Vladu i tražiti kredit za opštinu, tražiti tri prsta asfalta, tražiti Šefa Milu. I odbrana Republike Srpske i Srpstva od lažnih muslimanskih optužbi takođe je lokalna vlasti. Lokalna gospoda je, uglavnom, izabrana pod sloganom Moja kuća, Srpska. Ako se dobro sjećam.

MILE DODIK GOVORI IZ MENE: Istina o Bijelom Genocidu je potpuno crna i obrnuta. Muslimansko političko i vjersko rukovodstvo povelo je neuki narod, i ulične bande, u Žrtvu Mira za BiH. Ono, to muslimansko rujkovodstvo i Alija Izetbegović, prava su Adresa Genocida i žrtava suludog i nepotrebnog rata.

* Tekst pod šifrovanim naslovom „Perfidna igra bijelog genocida“ preuzet u sveukupnosti nepismenosti sa bloga Rajka Vasića, ideološkog šerifa Šumske.

 

(e-novine)

Add comment

BLISTAVI DOM – Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet!

Highlight option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Advertisement

Small ads

Flickr

  • Chihoko ##
  • Chihoko #
  • Chihoko
  • Chihoko
  • rebel
  • Fashion
  • All about Stanley
  • no way out
  • blue screen

Social Widget

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources.

ThemeForest

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.