Tragedija kod Prijedora: Sletio u jarak, izašao na put, pa ga usmrtilo vozilo

Pedesetjednogodišnji R.M. iz Prijedora poginuo je jutros u mjestu Rasavci, kada ga je udario Rover, za čijim volanom je bio njegov sugrađanin V.Č. (33).

Prethodno je, kako nam je rečeno iz policije, R.M. u 5:55 časova FIAT Puntom sletio u jarak sa magistralnog puta Prijedor – Sanski Most.

„Nakon toga vozač je izašao na put, te je na njega naletio i udario ga Rover, kojim je upravljao V.Č.“, rekli su iz policije.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, zajedno sa tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka „Nezavisnim“ je potvrđeno da je u ovoj saobraćajnoj nesreći poginuo Rajko Mastikosa, a da je roverom upravljao Vladimir Četić iz Rasavaca. „Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS“, saopštila je Maja Đaković – Vidović, službenik za informisanje Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

avaz

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.