U Kozarcu akcijom „Tabacco“ oduzeto 200 kilograma rezanog duhana

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor su 08.12.2016.godine, u nastavku akcije kodnog naziva „Tabacco“, na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, u Kozaracu

izvršili zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke ”Renault megane” kojim je upravljalo lice H.D. iz Cazina. Prilikom kontrole u vozilu je pronađeno i oduzeto 7 vreća rezanog duhana ukupne količine 200 kg, za koju lice nije posjedovalo dokumentaciju o porijeklu robe. Istog dana lice H.D. je lišeno slobode te je nad istim izvršena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nedozvoljen promet akciznih proizvoda”.
O svemu je obavješten tužilac Tužilaštva BiH, kojem će po dokumentovanju i kompletiranju predmeta biti dostavljen izvještaj protiv lica H.D. za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljen promet akciznih proizvoda”.
Podsjećamo, u sklopu akcije „Tabacco“, u prethodnom periodu policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor su oduzeli ukupno 297,5 kg rezanog duvana i 2.644 kutija različitih vrsta cigareta, bez akciznih markica ili sa akciznim markicama drugih država.
Policijski službenici CJB Prijedor nastavljaju rad na realizaciji akcije kodnog naziva “Tabacco“.

CJB Prijedor

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.