HEROJ iz Trebinja – Mladi sportista skočio u rijeku i spasio život ženi

Dvadesetdvogodišnji student iz Trebinja, Stefan Milić spasio je iz nabujale Trebišnjice četrdesettrogodišnju sugrađanku koja je pokušala izvršiti samoubistvo.

Dok je šetao sa devojkom u poslepodnevnim časovima ispred Upravne zgrade Hidroelektrana na Trebišnjici, šetalištem između dva mosta, Milić je video u vodi ženu koja na momente nestaje i ponovo se pojavljuje na površini.

– Ono što nikada neću zaboraviti i što me je ohrabrilo da potrčim prema vodi jeste susret naših pogleda – rekao je Milić.

On kaže da mu je samo bilo bitno da ne zakasni.

– Doplivao sam do žene, uhvatio je i jednom rukom vukao prema obali, dok sam drugom plivao. Kada sam je izvukao iz vode okrenuo sam je na stranu i lupao po leđima dok nije izbacila vodu. Toliko sam znao da učinim u tom trenutku – priča Milić.

U međuvremenu je njegova devojka pozvala hitnu medicinsku pomoć koja je zbrinula ženu.

Stefan kaže da je tek nakon nekoliko dana i razgovora sa ocem postao svestan da je i on mogao da nastrada jer nije poznavao pravila postupanja sa davljenikom, ali ističe da bi uvek isto reagovao u sličnim situacijama.

Stefan Milić već 17 godina trenira džudo i ima crni pojas.

U Centru javne bezbjednosti Trebinje je potvrđeno da je Policijskoj stanici slučaj prijavljen 15. novembra u 16.30 časova

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.