FK Bratstvo Kozarac

FK Bratstvo Kozarac – Obavijest

FK Bratstvo Kozarac – Obavijest

Kozarčani i pravi ljubitelji FK BRATSVA,

sada je došlo konačno vrijeme da se odluči hoće li FK BRATSVO ostati ili ,,nestati,, . Sramota je za kozaračku regiju da o našem i vašem FK BRATSVU brinu i rade samo dva-tri simpatizera, da ulažu svoj novac i vrijeme. KOZARČANI rasmislite dobro da li će KOZARAC biti isti s FK BRATSVOM ili bez FK BRATSTVA. Završen je jesenski dio prvenstva i FK BRATSVO do sada nikada nije bio u težem položaju.

Mi se sada nalazimo u donjem dijelu tabele, gdje nas sigurno ta pozicija vodi u niži rang takmičenja tj. u petu ligu, odakle više nema ispadanja. Kada je priča o FK BRATSVU, ja se uvijek sjetim pokojnog ANTE MURGE, velikoga simpatizera FK BRATSVA. Kada smo išli na gostovanja, citiram: “kako vas nije sramota ovdje igrati, dvije kuće i jedna kurzana” da li je FK BRATSVO doguralo do te pozicije. Ja mislim da smo blizu te pozicije, odnosno velike provalije odakle neće biti izlaska. Ako mi,,,, KOZARČANI,,,,dozvolimo nestanak našeg i vašeg FK BRATSVA koji postoji od 1931 god. mislim da će i naš identitet nestati.

I zato moji dragi KOZARČANI ozbiljno rasmislimo kako ćemo našem i vašem BRATSVU pomoći, jer dolazi redovna godišnja skupština FK BRATSVA krajem decembra. Tačan datum će biti objavljen naknadno. Ja znam da su teška vremena, ali isto tako znam da su se KOZARČANI znali pokazati kada je bilo najteže. Ja sadu mogu sigurno tvrditi, da u KOZARCU nema ljudi koji bi se prihvatili nešto raditi bez ličnoga interesa. Jer živim već tri godine u KOZARCU neprekidno i upoznat sam općenito šta se i kako se radi.

Zato ako mislite da uprava FK BRATSVA ne radi svoj posao kako treba, trener ili igrači, izvolite dođite i nešto promijenite. Ovo je moje prvo javljanje i zato imam debeli razlog, najveći sam patriota KOZARCA jer sam se vratio u svoj KOZARAC da živim zastalno ali isto tako sam najveći ljubitelj FK BRATSVA, gdje ulažem svoj novac i svoje slobodno vrijeme. I razočaran sam totalno šta se dešava u BRATSVU i oko BRATSVA.

OBJAVA OD PREDSJEDNIKA I SEKRETARA “FK BRATSVA”

ZIJAD KUSURAN

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.