Heroin

Državljanin Hrvatske uhapšen sa drogom u Prijedoru

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su 15.11.2016.godine, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja o posjedovanju narkotičkih sredstava, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila kojim je upravljalo lice T.J. iz Prijedora, a u kojem su se nalazila lica A.DŽ. iz Prijedora i hrvatski državljanin D.K.

Prilikom kontrole kod lica D.K. pronađena su i oduzeta tri zamotuljka sa sadržajem smeđe praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, ukupne bruto mase 43,92 grama.

Zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ”Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga” lice D.K. je lišeno slobode te je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i uz naredbu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda Prijedor, izvršen je pretres stambenih prostorija koje se nalaze u Prijedoru a koje koristi lice D.K.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će lice D.K., uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”, biti predato tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka na dalje postupanje.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.