Prijedor

FIZIČKI OBRAČUN OSNOVACA: U PRIJEDORU BOKSEROM RAZBIO GLAVU MLAĐEM UČENIKU

Učeniku šestog razreda jedne osnovne škole iz Prijedora razbijena je glava, kako nezvanično saznajemo ni manje ni više nego bokserom kojim ga je u potiljak, prilikom fizičkog obračuna, koji se dogodio na ulici odmah ispred škole, udario dvije godine stariji osnovac.

Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je sukob policiji prijavljen juče oko 13.15 sati.

– Zbog činjenice da je riječ o licima koja su mlađa od 14 godina, ne možemo davati više detalja o ovom slučaju – rekla je Alendarević, dodajući da je o svemu obaviješten i Centar za socijalni rad u Prijedoru, ali i nadležno Tužilaštvo.

Nezvanično saznajemo da je povrijeđeni dječak zbrinut u prijedorskoj bolnici i upućen na kućno liječenje. Njegovi roditelji se nisu oglasili, ali zato jeste jedan Prijedorčanin koji je naveo da je prizor učenika koji s razbijenom glavom leži u lokvi krvi ispred školske kapije, pokraj jednog kioska, bio strašan.

– Niko mu nije prilazio. Uzeo sam trenirku od svog djeteta kojeg sam dovezao u školu i zamotao mu glavu. Odvezao sam ga u bolnicu gdje je utvrđeno da su mu povrede nanesene takozvanim bokserom, koji je navodno kupljen od žene koja ispred škole prodaje takve stvari. Ljekar koji je primio dječaka obavijestio je policiju. Strašno me pogodila nijema reakcija posmatrača. Izgleda da smo dotakli dno dna – naveo je ogorčeno ovaj roditelj na svom FB profilu šokiran onim što je vidio.

Dnevni avaz

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.