Učenici napravili semafor za FK “Rudar Prijedor”

Učenici napravili semafor za FK “Rudar Prijedor”

Mladi inovatori, maturanti, prijedorske Elektrotehničke škole ispisali su istoriju Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” – napravili su elektronski semafor koji pokazuje rezultat i minutažu, prvi otkad Klub postoji.

Srećni su i ponosni.

“Ovako smo ga zamišljali, da ko god prođe vidi semafor i pohvali ga, pohvali našu školu, profesore i đake, kako je to fin gest”, rekao je učenik Elektrotehničke škole Prijedor Žarko Grahovac.

“Trebalo nam je oko 3-4 mjeseca. Mogli smo to i brže uraditi ali, sve u svemu, dobro je”, rekao je učenik Elektrotehničke škole Prijedor Dejan kukolj.

Odlično je, kaže profesor Goran. Hvali učenike i u šali dodaje da se konačno stalo u kraj dugogodišnjim prozivkama gostujućih navijača da “rudari” nemaju semafor.

“Bio je to jedan veliki izazov za nas, za cijelu školu, učenike i profesore. Bila je to pozitivna trema na početku kako to da izvedemo”, rekao je profesor Goran Knežević.

Nismo ni sumnjali da ćete uspjeti, kažu u “Rudaru”. Direktor kluba je prezadovoljan što je, sa direktorom škole, koji, počesto, rekreativno dolazi na stadion, sasvim slučajno dogovorio projekat na koji su, sada, svi ponosni. Semafor će biti i vjetar u leđa igračima.

“I njima je draže zato što ima nešto novo na ovom stadionu i oni su zadovoljni, vidim i gledaoci kažu “Konačno se nešto desilo”. Pa eto, desilo se”, rekao je direktor FK “Rudar Prijedor” Vukašin Đaković.

Valjalo bi da se desi i pokoji gol više za “rudare” u utakmicama Prve lige Srpske. Idealno bi bilo da semafor, što je češće moguće, pokazuje rezultat koji je danas postavljen.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.