Održan predizborni skup Demokratske fronte u Kozarcu

Održan predizborni skup Demokratske fronte u Kozarcu

Sinoć je u Kozarcu  održan predizborni skup Demokratske fronte na kojem su predstavljeni kandidati za skupštinu grada Prijedor na čelu sa nosiocem liste, gospodinom Nijazom Brkićem.

Brkić se obratio članovima i simpatizerima Demokratske fronte iz Kozarca, Prijedora, Banja Luke, Bihaća i drugih krajiških sredina.

“Demokratska fronta Prijedor je nastala kao potreba za suštinskim i demokratskim promjenama. Sada nam je zadaća da budemo na strani potreba građana, da mladima alternativa ne bude odlazak iz BIH. Trudit ćemo se da budemo servis građana i budemo partner svakom pojedincu koji želi promjene. Naši kandidati su ljudi čistog obraza i budite sigurni da će oni postati snažan pokretač boljeg života.” rekao je Nijaz Brkić

Ispred rukovodstva DFa prisutnima se obratio i generalni sekretar, gospodin Zlatko Miletić, te rekao: “Demokratska fronta je politička opcija koja poštuje ustav i zakon ove zemlje. Demokratska fronta Bosnu i Hercegovinu vidi kao bosanski ćilim, sa najljepšim mogućim bojama. Mi sigurno nikada nećemo krasti građane ove zemlje, nećemo vas lagati. Svaki općinski resurs stavit ćemo na raspolaganje građanima.”

Kandidati su predstavili program Demokratske fronte te pozvali građane da 2. oktobra izađu na izbore i glasaju za život kakav želiš.

Prije početka skupa, predstavnici DF-a su položili cvijeće i odali počast ubijenim Kozarčanima.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.