Prnjavor: Žena koju je muž ubio bombom spriječila još goru tragediju

Prnjavor: Žena koju je muž ubio bombom spriječila još goru tragediju

Dalibor Gavrić (42) posljednjih nekoliko sedmica konstatno je zvao i slao poruke Mili Malešević (24) u kojima je prijetio da će ubiti i nju i sebe.

Potvrdili su ovo za „EuroBlic“ članovi porodice nesretne devojke koji su rekli da su njih dvoje šest godina bili u vezi i da imaju sina (4), ali da se nikada nisu vjenčali.

– Dalibor je bio strašno ljubomoran i zagorčavao joj je život. Ona to više nije mogla trpjeti i prije dva mjeseca je prekinula svaku vezu sa njim i u međuvremenu našla novog momka. Međutim, Dalibor to nije mogao podnijeti i konstatno je proganjao – rekla je jedna od rodica nesretne djevojke.

Ona je rekla da je Mila spriječila veću tragediju, jer kada je vidjela da ima bombu odvela ga je malo dalje od kafića “Akapulko“ u kojem je bilo dosta gostiju u bašti.

– Uspjela ga je odvesti desetak metara od kafića i to je bilo kobno za nju. Tada se začula snažna eksplozija, a ona je samo pala na zemlju i ostala mrtva na licu mesta – ispričala  je sagovornica.

Podsjećamo, Dalibor Gavrić (42) je sinoć oko 21 sat na lokalnom putu na Maćinom brdu kod Prnjavora bacio bombu i tom prilikom usmrtio nevjenčanu suprugu Milu Malešević (24).

Prema nezvaničnim informacijama, Gavrić je sinoć došao u kafić “Akapulko”, gdje se posvađao sa Maleševićevom i zatim napustio lokal, a ona je najverovatnije krenula za njim.

On je poslije toga bacio bombu od koje je ona smrtno stradala, a on teško povrijeđen.

Pretpostavlja se da je motiv, zbog kojeg se muškarac odlučio na ovaj stravičan potez neuzvraćena ljubav.

Dežurni ljekar je potvrdio da je Gavrić pretrpio povrede obje ruke i obje noge, kao i grudnog koša.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka ranije je saopšteno da će biti obavljena obdukcija žene, a da su sa lica mjesta izuzeti tragovi koji će se koristiti tokom vještačenja.

avaz

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.