POMOZIMO SANELI NASIĆ DA OZDRAVI-DOPUNA UPUTSTVA ZA UPLATU!

Naša sugrađanka Sanela Nasić je ponovo u teškom stanju.Sanelina prijateljica Nela Serdarević je putem svog FB profila alarmirala javnost i pozvala u pomoć.

Sanela Nasić je u teškom iskušenju! Otkrili su joj brzoharajući karcinom (rak). Obolila je po peti put!

Iako je bolest tek otkrivena, loše vijesti se nižu jedna za drugom. Posljednji nalazi loši. Sanela će morati na hemoterapije!
Mora Sanela svakodnevno putovati iz Prijedora ( Puharske) za Banjaluku, a nema auto! Mora kupiti sve sama od gaze do igle i svega ostalog.
Otkud? Teško se živi u Prijedoru i kad si zdrav, kad radiš , a kamoli bolestan i nezaposlen.

Svi, koji ste u prilici da financijski pomognete Saneli da ostane živa svojoj djeci, možete to uraditi uplatom na njen žiro- račun.

 

za uplate iz BiH : 5712000100207565

Žiro račun otvoren kod Razvojne banke!

ili putem https://www.gofundme.com/239spgfu

Broj tel. 0038766809657

O njenom stanju govore sve njene privatne poruke upućene svojoj prijateljici:

“Lezim.vjeruj.mi morfij.mi.ne pomaze. Bili mi dali jaci al.me predoziralo, pa umanjili al od ovog ne prestaju bolovi.cekam neki.sken”
“Ovog puta je nesto gore. Prvo moram biti na kisiku. Aparat sam nabavila al nisam platila. Drugo sad su mi pluca u pitanju trpim nenoguce bolove. Vise nista ne pomaze ni lijekovi ni injekcije. Sad primam morfij…i svasta nesto. Tako da meni opet treba relacija banjaluka prijedor, cak i beograd.”

U ime naše redakcije apelujemo svim našim sugrađanima da pomognu ovoj mladoj majci i supruzi. Onoliko koliko smo u mogućnosti. Zajedno smo jači. Pokažimo još jedanput svu svoju humanost!

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.