Kandidat za načelnika Teslića postao hit na internetu: Svima ću pokazati šta su “Konstantinove reforme”

Kandidat za načelnika Teslića postao hit na internetu: Svima ću pokazati šta su “Konstantinove reforme”

Nakon što je “zapalio” internet svojom govorom tokom predstavljanja, kandidat za načelnika Općine Teslić Konstantin Savić kazao je kako će ako pobijedi na lokalnim izborima svima pokazati šta su to “Konstantinove reforme”.

“Ja ću vam pokazati reforme i stop sistemskom kriminalu. To je sto posto jer kriminal će ovdje jednostavno izaći. Podnijet ću prijave protiv svih institucija kako bih pokazao da je ovdje sve čisti kriminal. Ko koga dribla ovdje? Nismo mi koze. Nismo mi stoka”, rekao je 25- godišnji Konstantin Savić.

On je kazao kako je situacija u Tesliću takva da su stanovnici dovedeni u situaciju da moraju biti potlačeni. Kazao je kako je ranije podnosio disciplinske prijave protiv sudija i policije.

“Nema nikakvog standarda i logike ovdje. Nažalost, svi problemi počinju od sudija i tužilaca. Oni su krivi za sve. Evo načelnik Općine Teslić objavio je konkurs dok je još malo na funkciji da zaposli tamo neko svoga. Ja ću to kad dođem i ako dođem objelodaniti i reći: Ti si kriminalac”, kazao je Savić.

Objasnio je da je magistar pravnih nauka, a da u Tesliću ne može naći posao. Pored toga neshvatljivo mu je da mu neko kaže da se ne može zaposliti.

“Znat će se ko je Konstantin Savić. Jednostavno, Konstantinove reforme. Nije mi žao što sam nezavisni kandidat, ali mi je žao što nemam više para da me neko podrži jer to se sve treba platiti. Ne bi mi ni Dodik bio ravan. I Dodika bi ‘satjerao’ “, rekao je Savić.

Na pitanje da li vjeruje da će stanovnici Teslića prepoznati njegove kvalitete, odgovara da vjeruje da hoće.

“Stvar je da se ljudi boje kriminala i osvete. Oni znaju ću ja kad dođem zaposliti najstručnije ljude. To će biti javni konkurs kojem ću ja prisustvovati i gledati koga zapošljavam”, rekao je on.

Kaže i da bi domaći političari i tužioci trebali poznavati engleski jezik kako bi mogli funkcionisati u kapitalističkom sistemu.

{youtube}_ijps_xwQXU{/youtube}

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.