Horor u Sloveniji: Bosanka s ljubavnikom nasmrt pretukla dvogodišnju kćerku!

Horor u Sloveniji: Bosanka s ljubavnikom nasmrt pretukla dvogodišnju kćerku!

Za ovaj horor saznalo se u prošlu subotu, kada je u Hitnu pomoć jeseničke bolnice sa Slovenskog Javornika, predgrađa Jesenica sa zapadne strane, stigao poziv majke Sande Alibabić da joj je djevojčica pala na radijator

 

Jesenice, grad na krajnjem sjeveru Slovenije ispod Alpa, čuven po željezari i hokeju, u kom duže od pola stoljeća žive generacije Bosanaca i Hercegovaca, posljednjih dana u užasnoj tjeskobi i šoku preživljava monstruozni čin Sande Alibabić, koja je, zajedno sa svojim ljubavnikom, Albancem Mirzanom Jakupijem, nasmrt pretukla dvogodišnju kćerkicu Arinu!

Dvoje ljubavnika je uhapšeno, Tužilaštvo i policija otvorili su istragu o ovom mučnom događaju, koji je užasnuo Jeseničane.

Za ovaj horor saznalo se u prošlu subotu, kada je u Hitnu pomoć jeseničke bolnice sa Slovenskog Javornika, predgrađa Jesenica sa zapadne strane, stigao poziv majke Sande Alibabić da joj je djevojčica pala na radijator, piše Avaz.

Medicinski radnici zatekli su užasnu sliku isprebijanog djeteta i pokušavali je održati u životu. Iz bolnice u Jesenicama helikopterom je hitno prevezena u Klinički centar u Ljubljanu.

Živjela je još dva dana trpeći nepodnošljive bolove dok su je ljekari nastojali spasiti. U večernjim satima u ponedjeljak, dok je Arinin otac Senad Kardašević sa punicom Sadihom Alibabić prilazio Ljubljani da vidi svoju kćer, djevojčica je preminula.

U braku sa Sandom Alibabić, Senad Kardašević dobio je četiri kćerke. No, sve je pošlo naopačke kada je Kardašević, inače vozač, obolio i ostao bez posla.

 
Sanda ga je ostavila u decembru prošle godine i započela vezu sa Mirzanom Jakupijem. Dvije starije kćerke ostale su uz oca, a dvije mlađe sa sobom je uzela Sanda. Šta se sve odigravalo u skromnom stanu u Slovenskom Javorniku posljednjih mjeseci, otkriće istraga.

Avaz

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.