Hrvati u panici, sobe blizu mora izdaju i za 10 eura

Hrvati u panici, sobe blizu mora izdaju i za 10 eura

Tradicionalnih junskih gostiju koji su masovno pohodili Dalmaciju i dolazili u privatni smještaj u ovom mjesecu, poput Čeha, Slovaka, Poljaka i građana BiH, ove je godine manje, pa u panici od praznih apartmana ovih dana vlasnici i najbolje krevete u prvom redu uz more nude tek za 10 eura, piše Slobodna Dalmacija.

 Oglašene cijene su znatno veće, ali u konačnici se one na licu mjesta znaju i prepoloviti, kažu u ovim turističkim mjestima.

Tako se ovih dana 4-krevetni apartman u Sukošanu nudi za 30 eura, u Biogradu za 35 eura, u Zatonu za samo 27 eura.

Na Pagu je soba do kraja juna u apartmanu 12 eura, a u Vodicama četiri osobe mogu ljetovati u apartmanu do početka jula za 30 eura.

No, ni u Splitu nisu sve postelje pune, pa se apartman za četvero na Bačvicama iznajmljuje ovih dana za 50 eura, a u Makarskoj uz more za 40 eura, u Kaštelima je krevet u apartmanu šest do osam eura, koliko i u nekim praznim apartmanima na Pelješcu.

Ostaje vjerovati kako će juli donijeti bolju popunjenost privatnog smještaja zbog same činjenice da u hotelima odavno već više nema slobodnih soba za glavni dio sezone, pa će se “višak” turista prelijevati prema iznajmljivačima.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.