“Svjetsko, a domaće”: Prijedorska firma počela s proizvodnjom roštilja

“Svjetsko, a domaće”: Prijedorska firma počela s proizvodnjom roštilja

Firma Cromex iz Prijedora primjer je uspješne kompanije koja iz godine u godinu ostvaruje nove uspjehe.

Ovaj domaći brend počinje biti poznat i širom svijeta po svojim proizvodima koji se proizvode ovdje i izvoze, a mogu se naručiti iz bilo koje države.

Velike hale pune su radnika koji marljivo obavljaju svoje zadatke. Rokovi se moraju ispoštovati kako bi ostali najbolji i do sada su ispunjavali zadane planove.

Cromex je odnedavno počeo i sa vlastitiom proizvodnjom, osmislili su i napravili roštilj, koji je uvijek vjeran gastronomski pratitelj svakog čovjeka.

Roštilji predstavljaju ekskluzivan, visoko funkcionalan i kvalitetno dizajniran, preduslov pravog gastronomskog zadovoljstva u Vašem restoranu, domu, ljetnjikovcu, dvorištu, vrtu.

Roštilji su dostupni u 2 varijante gdje obje imaju inox „mrežu“ za roštiljanje dok se razlikuju samo u izvedbi nosača. Naime jedna izvedba je cjelokupna od inoxa dok je kod druge izvedbe nosač izrađen od pocinčanog čelika.Nosač je konstruisan na način da omogucuje pomjeranje roštilja i to rotacija od 360° te linijsko pomjeranje cak i do  preko 50 [cm]

Zašto izabrati naše roštilje?

Iz jednostavnog razloga jer se radi o visokokvalitetnim dugotrajnim proizvodima, ručno izrađenim. Naši roštilji uspješno se kombiniraju s krušnom peći, dodatnim radnih plohama, sudoperom i ormarićima. Osim toga, postoji mogućnost izbora dodatnih materijala i elemenata roštilja i na taj način, potpune prilagodbe naših proizvoda prostoru i osobnosti klijenta.

Načelo firme je da se radnik posmatra kao osoba, a ne kao broj ili “mašina” o čemu svjedoče i uvjeti u kojima rade, kao i okruženje u kojem se fabrika nalazi. Hale su prostrane, a okružene su prirodom i ugodnim ambijentom za rad.

Više detalja pogledajte na njihovoj web stranici cromex-prijedor.com

{youtube}_MViCU9K9Ds{/youtube}

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.