Uhapšeno lice iz Laktaša koje je počinilo krađu u Kamičanima i više krađa u Prijedoru

Uhapšeno lice iz Laktaša koje je počinilo krađu u Kamičanima i više krađa u Prijedoru

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja da je lice M.S. 19.06.2016.godine počinilo krivično djelo ”Teška krađa” u Prijedoru, kom prilikom je iz kuće privatnog vlasništva otuđen LCD televizor i 50.000,00 norveških kruna, dana 23.06.2016.godine izvršili pretres stana i pomoćnih objekata koji se nalaze u Laktašima, a koje koristi lice M.S.

Pretresanje je izvršeno po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru. Realizacijom naredbe pronađeno je i privremeno oduzeto sredstvo izvršenja krivičnog djela kao i drugi predmeti na osnovu kojih je utvrđeno da je lice počinilo ovo krivično djelo.

Nakon kriminalističke obrade i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu Banja Luka Podružna kancelarija Prijedor, protiv lica M.S. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ”Teška krađa”.

Napominjemo da su policijski službenici CJB Prijedor u februaru mjesecu 2016.godine protiv lica M.S., Okružnom tužilaštvu Banja Luka, podnijeli izvještaj za počinjenih 14 krivičnih djela na području Prijedora, čijim je izvršenjem lice pričinilo materijalnu štetu u iznosu od 20.000,00 KM.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.