Počeo “MTEL OPEN 2016” u Prijedoru

Počeo “MTEL OPEN 2016” u Prijedoru

Ljubitelji tenisa u Prijedoru ovih dana imaju mogućnost uživati u ovom popularnom sportu, zahvaljujući Teniskom klubu “Dr Mladen Stojanović“, koji i u 2016. godini organizuje turnire u svim kategorijama Takmičarskog kalendara ITF, ETA, TS BiH i TS RS.

Kompanija m:tel, već tradicionalno podržava ovaj klub i sportske teniske događaje koje organizuje. Jedan od najvažnijih sportskih događaja u Republici Srpskoj je upravo organizacija 11. turnira “MTEL OPEN 2016“ iz kalendara Tenis Evrope za juniore/ke do 12 godina, a koji je počeo 13. juna i trajaće do 19. juna 2016. godine, na teniskim terenima TK “Dr Mladen Stojanović“.

Kvalifikacije za ovaj najveći i jedini sportski događaj u ovoj kategoriji u BiH održane su dva dana prije početka turnira. Ovakvi i slični događaji, između ostalog, imaju cilj da mlade podstiču na bavljenje sportom, te isticanjem pozitivnih vrijednosti učine da se tenis omasovi i na ovim područjima.

Pored toga, organizacija ovakvih turnira omogućava međunarodnu sportsku saradnju u raznim oblastima, te npr. Futures turnir pruža mogućnost perspektivnim teniserima iz BiH i Republike Srpske da odmjere svoje snage sa vršnjacima iz cijelog svijeta.

Posjetite ovu tenisku manifestaciju u Prijedoru i dajte podršku mladim ljudima koji se bave ovim predivnim sportom.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.