Džanan Musa dobio obecani stan

Džanan Musa dobio obecani stan

Džanan Musa, evropski prvak i košarkaški kadetski reprezentativac BiH dobio stan zahvaljujuci sredstvima grada Bihaca namjenjenih za vrhunskog sportistu

Emdžad Galijaševic, gradonacelnik Bihaca urucio je danas Džananu Musi, košarkaškom kadetskom reprezentativcu BiH , Odluku o dodijeli sredstava vrhunskom sportisti grada Bihaca. Odluku o dodijeli novcanih sredstava gradonacelnik Galijaševic urucio je Musi u stanu kojeg je dobio zahvaljujuci sredstvima dobivenim kao vrhunski sportista grada Bihaca.

Istaknuvši da je dato obecanje ispunio, gradonacelnik Emdžad Galijaševic , kazao je da je nakon donošenja odredenih akata i pravilnika za nagradivanje vrhunskih sportista, došao i trenutak da se nagradi evropski prvak i najbolji igrac Evropskog prvenstva u košarci za kadete.

 Nisam imao dilemu da li treba našeg Musu nagraditi i ovo je za mene danas sretan dan jer je Musa naš ambasador i promoviše naš grad. Nije suština samo dodijela stana , vec je suština prepoznati vrhunski rezultat, a Musa je to zaista ucinio. Moram posebno istaci da ce ovo ce njemu i njegovoj porodici ostati u sjecanju i mi necemo na ovome stati i biti ce još nagrada  za naše uspješne sportiste. Mi smo kroz Džananov uspjeh postali kao grad prepoznatljivširo mBiH  i zaista sam sretan i vjerujem da je to i porodica Musa . Sa 16 godina upoznati tako zrelog i odgovornog momka je za mene velika stvar i od srca mu u ime svih gradana Bihaca želim mu još puno uspjeha, a posebno na Svjetskom prvenstvu “-kazao je gradonacelnik Galijaševic.

“ Danas se osjecam presretno ne samo zbog toga što sam dobio stan, vec što je grad Bihac, gradonacelnik Emdžad Galijaševic i svi gradani Bihaca stali iza mene i mojih uspjeha. Ovaj stan je meni samo dodatni stimulans da vrijedno nastavim raditi i ja cu u narednim godinama znati svojim radom vratiti svom gradu “-kazao je Džanan.

Zadovoljstvo ispunjenim obecanjem gradonacelnika Galijaševica nije krio niti Džananov otac Rusmir , koji je kazao da je ispunjeno obecanje dokaz da u Bosni i Hercegovini ima politicara i predstavnika vlasti koji ispunjavaju data obecanja i prepoznaju znacaj  mladih u razvijanju svih sportova u BiH.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.