Napad na predsjednicu Udruženja “Žena – žrtva rata”  INCIDENT U VIŠEGRADU Nepoznati muškarac pucao na Bakiru Hasečić i njenu porodicu

Napad na predsjednicu Udruženja “Žena – žrtva rata” INCIDENT U VIŠEGRADU Nepoznati muškarac pucao na Bakiru Hasečić i njenu porodicu

U blizini Višegrada danas je muškarac čiji identitet policija još nije objavila pucao na Bakiru Hasečić, predsjednicu Udruženja “Žena – žrtva rata” i njenu porodicu.

U izjavi za “Avaz” Hasečić je potvrdila ovu informaciju, te pojasnila kako je došlo do ovog incidenta.

Naime, kako saznajemo, u trenutku kada je Hasečić bila u bašti porodične kuće sa suprugom, kćerkom i zetom, naišla je kolona vozila okićena zastavama Republike Srpske, kada je jedan muškarac zapucao na njih.

Začula su se tri pucnja, priča nam Bakira. S obzirom da je u trenutku incidenta imala kod sebe fotoaparat, kao dokaz je zabilježila fotografije čahura.

– Odmah sam nazvala policiju da im ispričam šta se dogodilo. Dežurni policajac me upitao “da li vam je život ugrožen” na što sam mu odgovorila da bi bilo apsurdno da ih zovem da se tako ne osjećam. Plašim se za sebe i svoju porodicu. Ne znam koji je motiv muškarca koji je pucao – kazala nem je Hasečić.

Na sreću, u ovom incidetnu nije bilo povrijeđenih osoba. Muškarca koji je pucao policija je uhapsila. Njegov identitet još nije poznat, a navodno je iz Foče, ispričala nam je Hasečić.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.