U dva napada povrijeđena dva policajca MUP-a RS

U dva napada povrijeđena dva policajca MUP-a RS

U dva napada koji su se dogodila u Bijeljini i Loparama povrijeđena su dva policajca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Policajac u Bijeljini povrijeđen je juče u fizičkom napadu dvojice muškaraca, dva časa poslije ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Meše Selimovića.

Nezvanično, riječ je o ugostiteljskom objektu “Džil”.

Po prijavi da je došlo do narušavanja javnog reda policija je izašla na lice mjesta i utvrdila da je spor nastao zbog visine računa, a lica čiji su inicijali M.G. (31) i M.M. (29) napali su i povrijedili jednog policajca.

Alkotestiranjem je utvrđeno da M.G. ima 1,73 promila alkohola u organizmu, a lice M.M. 1,17 promila.

Oba lica su lišena slobode i predata Okružnom tužilaštvu u Bijeljini uz izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju slubene dužnosti.

U Loparama je juče, četiri sata poslije ponoći, policajac lakše povrijeđen prilikom intervencije na terenu po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u naselju Priboj narušen javni red i mir.

Policajca je povrijedilo lice N.S. (34) iz Lopara, koje je lišeno slobode.

Protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju službene dužnosti i za nanošenje lake tjelesne povrede.

Iz CJB Bijeljina su najoštrije osudili ovakvo ponašanje građana prema policijskim službenicima.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.