Obustave saobraćaja u Banjaluci zbog otvaranja Ferhadije

Obustave saobraćaja u Banjaluci zbog otvaranja Ferhadije

U više banjalučkih ulica u petak i u subotu, 6. i 7. maja, biće obustavljen saobraćaj zvog svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

Saobraćaj će u petak, 6. maja, biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra, zatim u ulicama Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Ulice vojvode Momčila do ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića, Zdravka Čelara i Patrijarha Makarija Sokolovića.

Zabrana saobraćaja biće na snazi od 16.30 časova do ponoći.

Obustava saobraćaja u subotu, 7. maja, biće na snazi od 7.00 do 20.00 časova u ulicama Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Solunske ulice, u Bulevaru cara Dušana, zatim u Ulici Marije Bursać na dijelu od Kninske do Kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u ulicama Tržnička, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patrijarha Makarija Sokolovića, Patre, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Zmaj Jovine do Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića, te u Ulici Vojvode Momčila na dijelu od Bulevara cara Dušana do Simeuna Đaka.

Vozila neće moći saobraćati ni u Ulici cara Lazara od Bulevara Stepe Stepanovića do mosta Patre, te u ulicama Isaije Mitrovića, 22. aprila, kao i Skendera Kulenovića na dijelu od Ulice Radoje Domanovića do Solunske.

Za vrijeme trajanja obustave biće izmijenjen režim javnog prevoza putnika.

Iz AMS napominju da će 6. i 7. maja s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera povodom otvaranja Ferhat-pašine džamije u Banjaluci i komemorativnog skupa Donja Gradina, koje operativno pokrivaju centri javne bezbjednosti Banjaluka i Prijedor, biti zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom i željezničkom saobraćaju.

Zabrana će biti na snazi od 6. maja od 18.00 časova do ponoći 8. maja.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.