Austronet-procycling postigao odlične rezultate na Fruškogorskom MTB maratonu

Austronet-procycling postigao odlične rezultate na Fruškogorskom MTB maratonu

Proteklog ponedeljka održan je 24. po redu Fruškogorski MTB maraton koji se održava svake godine u prvoj sedmici maja na Fruškoj Gori.

Ovaj maraton okuplja veliki broj biciklista sa prostora Balkana i šire, najviše iz Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH.
Maraton se sastoji iz tri staze i to: Mali maraton (u dužini od 32km), Srednji maraton (u dužini od 56 km) i Veliki maraton (u dužini od 81 km).

Na ovoj manifestaciji već tradicionalno učestvuje i klub Austronet-procycling iz Prijedora.Ove godine je to bilo posebno jer je iz ovog kluba nastupilo 8 vozača koji su uprkos lošim vremenskim uslovima za vožnju i određenim tehničkim poteškoćama ostvarili izvanredne rezultate i ujedno bili najuspješniji klub na ovogodišnjem maratonu.

Momci iz kluba Austronet-procycling Prijedor su ostvarili sledeće rezultate:

– Elvir Ožegović zauzeo je 1. mjesto na malom maratonu
– Siniša Lukić zauzeo je 3. mjesto na malom maratonu (ovaj rezultat čini jos većim činjenica da je Siniša ujedno i najmlađi učesnik ovogodišnjeg maratona)
– Amor Masić zauzeo je 4. mjesto na malom maratonu
– Adrijan Turnsek zauzeo je 5. mjesto na malom maratonu
– Nebojša Sljukić zauzeo 6. mjesto na malom maratonu
– Srđan Vasić je zauzeo 6. mjesto na srednjem maratonu
– Marko Marčeta zauzeo je 10. mjesto na malom maratonu
– David Mijić zauzeo je 13. mjesto

Članovi Austronet-procycling kluba su ponovo pokazali da se naporan rad i trud isplate i da su među najperspektivnijim biciklistima BIH.

Ovi biciklisti se već pripremaju za narednu trku Slavonske lige u Hrvatskoj koja se održava 15.05. u Slavonskoj Požegi i na kojoj članovi ovog kluba ganjaju nove odlične rezultate a ujedno brane i visok plasman u trenutnom generalnom poretku MTB lige Slavonije.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.