Prijedor: Policajac uhapšen zbog bludničenja

Prijedor: Policajac uhapšen zbog bludničenja

Policija u Prijedoru u strogoj tajnosti uhapsila je svog kolegu S.C. (35), osumnjičenog za bludničenje, ekskluzivno saznaje „EuroBlic“.

Uhapšeni policajac tereti se za krivično djelo zadovoljavanje polnih strasti pred drugima, za šta je Krivični zakon RS propisao maksimalnu kaznu do tri godine robije.

„EuroBlicu“ je potvrđeno da je osumnjičeni nakon kriminalističke obrade, uz saglasnost tužioca, pušten da se brani sa slobode.

Izvor „EuroBlica“ blizak istrazi otkriva da je slučaj prijavljen prošle sedmice, nakon čega je usledila istraga o kojoj je samo par ljudi znalo detalje da slučaj ne bi procurio u javnost.

– U početku smo mislill da je to samo jedan slučaj. Međutim, tokom detaljne istrage otkrili smo niz šokantnih stvari koje je radio osumnjičeni, inače zaposlen u Policijskoj stanici za obezbjeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjaluci – ispričao je juče izvor „EuroBlica“.

Kako objašnjava naš izvor, S.C. je u više slučajeva na području Prijedora, ne birajući žrtve, odnosno da li su u pitanju maloljetne djevojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima onanisao.

Nakon upita „EuroBlica“, u CJB Prijedoru su potvrdili da je protiv osumnjičenog sprovedena istraga i daje dostavljen izvještaj banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

– CjB Prijedor najoštrije osuđuje takvo ponašanje pripadnika MUP-a RS, koji je svojim nečasnim radnjama naneo sramotu policijskim službenicima. Ovo je još jedan primjer da MUP RS postupa u skladu sa zakonom te da će svako za koga postoji osnov sumnje da je počinio krivično djelo biti sankcionisan u skladu sa zakonom – saopšteno je iz CJB Prijedor.

Policija naglašava da je osumnjičeni, nakon što je utvrđeno da postoje dovoljno jaki dokazi, suspendovan s posla. Ukoliko osumnjičeni nakon sprovedenog sudskog postupka bude osuđen na uslovnu kaznu zatvora, moći će da se vrati na posao u MUP RS.

Autor: Nikola Morača – Euro Blic

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.