NAKON DESET GODINA: Saša Popović ukida “Zvezde Granda”

NAKON DESET GODINA: Saša Popović ukida “Zvezde Granda”

Direktor “Grand“ produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekat “Zvezde Granda“, jer je došao na novu ideju.

Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat u kom će se takođe takmičiti mladi talenti.

“Više od deset godina traju “Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspješniji projekat na našim prostorima. Saša Popović je neko ko i kada spava smišlja nove ideje i šta bi mogao da radi, pa je tako odlučio da ukine “Zvezde Granda“. Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sljedećem projektu, ali će dobiti pojačanje. Biće novi studio, novi koncept, sve dosta drugačije. Svi se nadaju da će ovo biti projekat koji će pomjeriti granice. Mnogo više ljudi je i uključeno u realizaciju nove emisije”, priča izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV “Granda“ potvrdio ova saznanja kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.

“Znam tačno kako će u budućnosti izgledati takmičenje za “Zvezde Granda“. Biće nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svijetu nije vidio i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi. Sljedeća sezona će biti najzanimljivija dosad i za takmičare i za publiku, a pogotovo za žiri koji će sigurno uživati”, izjavio je Saša.

Inače, Popović je istakao da će finale posljednje sezone “Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

“U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da se Ramazan obilježava od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na stadionu “Koševo“, objasnio je direktor “Granda“.

“Pravila su ove godine takva da će članovi žirija izabrati finaliste, a onda će se uključiti i publika i odabraće pobjednika. U ovom trenutku ne mogu da predvidim ko su favoriti jer su svi koji su došli do četvrtog kruga ekstra pjevači. Podjednako su dobri i muški i ženski kandidati. Moram da priznam da će biti velika borba. Žiri je tu da odluči. Možda oni već imaju svoje favorite, ali ja stojim po strani i donosim odluku samo kad oni ne mogu da odluče ko ide dalje”, iskren je Popović.

Add comment

HOTEL bm

Socijalne mreze

Kozarac.ba se nalazi na raznim socijalnim mrezama, posjeti nasu facebook, twitter ili youtube stranicu.